isildur 

/ 8
kapat
  1. şu anda çaylak olan yazar.
    #2217663 (unique270, 28.08.2007 19:26 ~ 19:29)
  2. çaylak olmasına sevindiğim, pardon üzüldüğüm yazar.
    #2228543 (anakart kokusu, 30.08.2007 14:16)
  3. çaylak olmuş üzüldük dediğim yazar.
    #2228831 (bozo23, 30.08.2007 14:49)
  4. mert bir yazardır.
    #2239348 (bohembebek, 01.09.2007 00:46)
  5. bana bişey anlatmaya çalışıyor bu:

(bkz: 4ever pvd/#2292433)
    #2347748 (4ever pvd, 20.09.2007 16:06)
  6. yüzüklerin efendisinin kendisi için üzüldüğüm karaketeridir. yazıktır, kendi egosuna, isteklerine yenik düşmüştür (bkz: self destruction). olsun varsın gene de sağlam bir abimizdir. şerefsiz demek yanlıştır. ne de olsa cesaretle sauron 'un elinden yüzüğü o almıştır. gerçi sauronun mallığı da var...
    aragorn böyle bir dedesi olduğu için utanmamalıdır kanımca.
    (bkz: severim seni isildur)
    (bkz: isildur the brave)*
    #2382095 (blasphemy, 26.09.2007 07:27)
  7. (bkz: #2528784)

interaktif sözlük olu$umlarında vakit geçirme sebebi, bilgi payla$mak değil ta$ak geçmek olsa gerek (!) ben değil kendisi deklare etmiş. işin enteresan yanı, kişilerin ya da kurumların anaları ile taşak geçmek ya da geçmeye teşebbüs etmek ne zaman övünç kaynağı oldu ?

bu yazar arkadaşı tanımam etmem.hiçbir diyalogumuzun olduğunu da hatırlamıyorum. fakat ilgili entry sebebi ile küçük çaplı bir araştırma yaptım. tespitim şudur ki, bir sözlükten atıldığı takdirde atıldığı sözlüğü kötüleyen familyadan. kötülerkende asparagasın dibine vuruyor. sanırım bu tip yazarlara yabancı değiliz.

canlar,

bahsi geçen sözlüğün moderasyon ekibinde yer alıyorum. her sözlükte olduğu üzere, kirli sözlükte de acemi yazarlar mevcut.fakat oldukça kaliteli moderasyon ekibine sahip. bahsi geçen sözlükte, bırakın direkt kişi ya da kurumlara hakaret etmeyi ya da taşak geçmeyi, dolaylı yoldan olsa dahi moderasyon buna izin vermez. *

efendim, şimdi bu arkadaşımız ne içtiyse artık, halusinasyon görüp kendini cem yilmaz falan mı zannediyor çözemedim ?

atılan yazarların e-mail adresleri, kirli sözlüğün veritabanında muhafaza edilmektedir.sanırım hemen hemen tüm sözlük oluşumlarında bu sistem geçerliliğini korur. dolayısıyla, olası deği$iklikler, yenilikler ve davet mailleri atılsın atılmasın tüm yazarlara ula$tırılmaktadır. yani kimseye özel bir muamele yapılmaz. bahsi geçen mailleri görüp sözlüğe girebiliyorsa yazarlar, ne mutlu onlara fakat bahsi geçen maili okuduktan sonra sözlüğe atıldığı için giremiyorsa, o mailde bizden yazarlara hedaye olsun. okur okur öküzün trene olan aşkı üzerine tez hazırlarlar.

gelelim i$in analiz kısmına.

oynat ugur;

1) " adamların kufur etmediğim .assak geçmediğim bi analari kaldı "

2) " seviyorum galiba bu anten cumhuriyetini "

3) " kirlim benim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok dıııııııııttt "

öncelikle, "adamlarin kufur etmedigim" kısmı oldukça enteresan. adam derken ? neden kadın ya da eşcinsel değilde adam? işin küfür kısmına da geleceğim fakat ben bu sekilcilik olayına takıldım. aslında şekilcilikten ziyade sinestezi hastası olduğu yönünde derin şüphelerim var. nasıl bir zihniyet gözlem yapacağım diye kendine ayar verebilir ki ? bir sözlüğü ya da bir yazarı kötülemek için seçilen yol bu mu olmalı ? kaliteli sozluk yazari profili bu mudur?, işin enteresan yanı, bu arkadaşımız sözlükte itibar görüyor (!) nick altında bulunan yorumların bir kısmını inceledim, methiye, kaside yani ne ararsan var. bir an nefi geldi aklıma lakin son anda ahbap cavus iliskisi kalıbını hatırladım.

ikinci maddeyi inceliyorum. o ne ? hadi topyekün insanlara anten yaftası yapıştırdın, ki bu antenlerden birisi de sanırım ben oluyorum, fakat bir insan, anten diye nitelendirdiği insanların bulunduğu platformu hangi akla hizmet cumhuriyet ile ilişkilendirebilir ? hımmm, sanırım bu arkadaşımız antu com forum semalarında it dalasi yaparken girdiği turbulansdan etkilenip irtifa kaybetmiş ve mecburen interaktif sözlük oluşumları havasahasına girme şerefine nail olmuş.

ek bilgi:

anten ; Boşlukta yayılan elektromanyetik dalgaları toplayarak bu dalgaların transmisyon hatları içerisinde yayılmasını sağlayan cihaz. *

gelelim son maddeye. hepimiz, dillere pelesenk olmuş ogretmenim şiirni biliriz. hani ilköğrenim çağlarında dikte edilen (!)

" kirlim benim canım benim canım benim seni ben pek çok pek çok dıııııııııttt "

sanırım buradaki "dııııııt" sikerim ya da sokarim benzeri bir kelam olsa gerek zira yazarın cinsiyetini tespit etmek için baytar olmaya gerek yok. girilerindeki maskulen hava dalgası alenen testosteron salgılıyorum numan abi demekte ya da ben uyduruyorum.

allahtan " dıııt " kelamnı sansürleyecek kadar terbiyeli ya da atılırım diye çakallık yapıyor.bılınmez ki ?

aslında, bu yazar arkadaşımızı ve edebi girilerini oldukça sevdim, zira şahsıma çok sevdiğim neyzen tevfik ve dillere pelesenk olmuş hiciv örenklerini anımsatıyor. yani bir oluşumu eleştirmek için ogretmenim şiirini yergiye çevirmek her babayiğidin harcı değil. üstelik teşbih sanatı da kullanışı takdire şayan.

neyse,

zamanla mizac, uslub, format, jargon, saygı, gibi birbirinden değerli ve dahi gerekli olguları öğrenecekler.

madem arkadaşımız, divan edebiyati nazim turleri hususunda döktürmüş, altta kalmamak lazım (!)

hafif hicviye tadında bir methiyede benden

- ham meyve dalında, olgun meyve tezgahta güzeldir.

adettendir. bir de bkz verelim.

(bkz: usludur)
    #2569560 (ederleziavela, 08.11.2007 15:02 ~ 15:44)
  8. aç gözlülüğü ve hırsı nedeniyle mandos'un bekleme salonlarında çürümüş elendil'in oğlu. kral sayılmaz.
    #2921597 (bl, 30.01.2008 21:41 ~ 21:44)
  9. sözlükteki en karakterli yazarlardan biri. ayrıca entryleri de muhteşem, takip edilesidir. saygıyla önünde şapka çıkarıyorum.
    #2988909 (dusunmuyorumoyleysemalim, 11.02.2008 20:01)
  10. (bkz: malın teki)

edit: kim +ladı lan bunu lmwh

şokella olmuş vaziyette edit: en beğenilen entrylerimde 3. sırayı almış. vay be ne çok sevmeyenim varmış şu sözlükte. ühühüh *
    #3007959 (isildur, 15.02.2008 16:30 ~ 07.09.2008 18:56)
  11. #3345313 nolu entarisi ile gösteriyor ki sözlükteki ispiyon olayını biraz yanlış anlamış yazar. başlıklara öyle forumvari entryler girerek moderatörlere şikayet yapılmıyor demek istediğim yazardır ayrıca. bu kutsal yol için biraz çaba sarfetmek gerek, kolay olmuyor bu işler, kınıyorum fakat laflar hazırlamıyorum, kırıldım çünkü.
    #3345359 (lahmacunun kiymaya doydugu an, 01.05.2008 22:46)
  12. 6. hissi kuvvetli yazar, ben bugün bunu iyice anladım. 'bak şu entarim kesin silinir diyor', hoop anında siliniyor entry. bravo valla.
    #3352491 (lahmacunun kiymaya doydugu an, 03.05.2008 18:55)
  13. aylar sonra kendisine hoşbulduk diyebildiğim, dikkatli ve nazik yazardır. Haa bir de benim magazin haberlerimin de sıkı takipçisidir. *
    #3458714 (la douce, 28.05.2008 12:53)
  14. "ahahaha!" diye bağırarak, beni bi' anda korkutan kişilik.**
    #3547623 (mta88, 16.06.2008 22:56)
  15. futboldan çakan yazar.
    #3636724 (tu kaka bana, 08.07.2008 13:55)
  16. samsunun gulü.
    #3646345 (objebi, 10.07.2008 15:26)
  17. sözlükte bu aralar sıklıkla entrylerine rastladığım (#3667089) nolu entrysinden sonra artık bi nick altı entry girme gereği hissettiğim yazar.**
    #3667550 (bilgehan, 15.07.2008 14:44)
  18. her yerde karşıma çıkan yazur.

sözlüğe girer girmez sol çerçevedeki başlığı okumak için tıklıyorum o çıkıyor, az evvel uludağ modern'e girdim ilk tıkladığım sc'de o'nun yorumu çıktı. şimdi bir başlık yönlendirdim ilk entry'yi yazan o oldu, şimdi de su içmeye gidiyorum diğer odadan çıkarsa karışmam tokadı basıcam bu sefer.

hiçbir şey yapmasam özel mesajla geliyor. sözlüğe abone olmuş kişi. git lan git!
    #3669497 (barış, 15.07.2008 22:47)
  19. rüyalarıma giren yazar.

'' ben isildur. güç yüzüğü barnağımda. yakında mordor' u ve uludağ' ı ele geçireceğim. seni de rohan' a gollum olarak atıyorum '' diyerek beni korkutuyor. şimdi sevgilim olsa yanımda boynuna sarılırdım. ürperiyorum.
    #3669511 (pryd rulazz, 15.07.2008 22:49 ~ 22:50)
  20. insancıl yanımın yavaş yavaş azalmasına neden olabilicek yazar. yazar değil bulaşık..
    #3674207 (islaksaclikiz, 16.07.2008 21:47)
  21. kendisini 1500 kaloriden kurtardığım için bana teşekkür borcu olan yazar. ne o yağlı mağlı yiyecek bu sıcakta, ne gerek var?*
    #3675145 (crysania, 17.07.2008 00:55)
  22. yeni moderatör olabilir, olmayabilir de. gulyabani diye bir şey de yok zaten.

(bkz: #3677528)
    #3677540 (larker, 17.07.2008 16:01)
  23. derin yerlerden alınan istihbarata göre sözlüğün yeni moderatörü olacakmış.

(bkz: kaynak olarak bir arkadaşım ekolü)
    #3679618 (imhotep, 17.07.2008 22:53)
  24. (#3677562) bakalım nereye kadar devam edecek..

hee bu arada ille de tanımsa:moderatör adayımız.
    #3681234 (bilgehan, 18.07.2008 10:29 ~ 10:30)
  25. yakında moderator olduğunda anket başlık açanların başına gelecekler merak edilmektedir.

(bkz: ayağınızı denk alın) *
    #3706688 (imhotep, 23.07.2008 11:56)
/ 8
© 2008 - uludağ sözlük

isildur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isildur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isildur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zengin ogrenci karsisinda ezilen fukara ogretmen » eternal sunshine of the spotless mind » civanim » sosyete keci » gullibility » yanlis anlasilmis sarki sozleri » dunyanin en korkulan taraftari » ettore messina » turkiye de uyusturucu maddelerin serbest olmasi » desti izdivaciniza talibim » fifa 09 » sakarya universitesi » cennetten kovulan » yaran yildizlar » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osuruklu sirin » kalifiye » hatirla sevgili » kufur etmeden kufur etmek » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » lanli lunlu baslik ekolu » bora ebeoglu » o beni baglar » slovakya » sevgili » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » cenabet » iyi kalpli olmak » kuzgun