isikla yazilmis oykuler 

kapat
  1. ışıkla Yazılmış Öyküler trt2 ye yayınlanan cumhuriyetin ve bu dönemim en önemli 13 bilim insanın örnek yaşamlarını ve çabalarını anlatan en güzel belgesellerden biri...

yayın tarihi:cumartesi trt2 de saat 08:15
    #215747 (tfcvbg, 06.05.2006 08:53)

© 2008 - uludağ sözlük

isikla yazilmis oykuler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isikla yazilmis oykuler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isikla yazilmis oykuler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dus pesindeysen dus pesine » yaz demedim » saldiray abi » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » deniz feneri dernegi » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » hande yener » sarhos » ahmet yildiz olmedi » enderun sirin » iran da kadin olmak » asr i saadet jargonu » freedean » shame and scandal in the family » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » adnan polat in hiriltisi » samandag » niyetsiz sozluk » persepolis » bedevi kulturu » kutahya » vapurda aglamak » slovakya » isketch te ciziyoruz soyluyoruz zirvesi » her gun okula giden ogrenci » summoning » sabri sarioglu » 7 nokta 4 yetmedi mi » ayfon » msn de aglamak