isi birakip dunyayi ele gecirmek gibi pis planlari var 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (4 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

isi birakip dunyayi ele gecirmek gibi pis planlari var başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» donemecte » mark norman » ask dersi » markalari ile hatirlanan ulkeler » nalet olsun icimizdeki seri eksi oy veren ibneye » yayla lezzet testi » radyodan biktiran radyocu profilleri » gey » adi bende sakli » sebnem ferah » ngc » ansizin 82 yunaneli » mercedes bmw » cin ali » walter benjamin » aile bireylerinden gelen komik sms ler » goodboy » ege » senay gurler » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » they are coming » islamiyet yuzunden iki arada bir derede olmak » natalka karpa » tuvalet kagidina ask mektubu yazmak » karadeniz teknik universitesi » okeyde biten oyuncunun elinin hikayesini anlatmasi » besinci siniftan sonra ogretmene hocam demek » inverter » turklerin islamiyeti kabulu » galatasaray in stat projesi » abaza mehmet pasa » minyon tipli sarisin kizlar » ispazmoz » kiki » emekci kadinlar dernegi » emperor » icime dert oldu bakla yememen » ucan karafatma » yerli yerinde » ceza nin eksi sozluk e verdigi ayar » seri cay veren ibne » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » ataturk » anti seovi » turk » starbucks tabelasiyla resim cektirmek » mustafa sarigul » ben onemliyim ben degerliyim » the northern hemisphere » biz nerde hata yaptik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa