ishikawa 

kapat
  1. japon kalite gurusu. japon mallarının 1950-60 lı yıllardaki kalite problemlerini çözmek için sistemler geliştirmiştir.

guruluk falan bir tarafa, problemi tespit edin ve üzerinde çalışın gibi basit mantıki yaklaşımları vardır. bir de "benim malım kalitelidir" kandırmacasına karşı çıkmıştır.

(bkz: kalite sistemleri)
    #1099183 (pilotmont, 03.01.2007 16:10 ~ 20.07.2007 02:55)

© 2008 - uludağ sözlük

ishikawa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ishikawa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ishikawa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hey thomas » john casey » is as memati bas » gaza getiren karma isimleri » cinnet geciren yazarin dusunceleri » yemeksepeti » sandalye » mehmet bedel » boxerin sirta cikmasi » nargile a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci