ishal olan astronot 

kapat
  1. dünyaya dönmek zorunda kalan uzay adamıdır.
    #3551801 (whynot, 17.06.2008 23:40)
  2. galaksi'nin içine etme potansiyeli yüksek olan astronottur.
    #3551804 (sifa otu, 17.06.2008 23:42)
  3. -dünya beni duyuyo musun tamam
    +diskavri duyuyoz seni abi tamam
    -lan dünya benim kıç kontrolden çıktı yörüngeye aykırı hareket ediyo, tamam
    +diskavri sakin, cırcır olmuşsun, tamam
    #3551812 (trixx, 17.06.2008 23:44)
  4. uzaydaki malum yerçekimi olayından mütevellit gözünün önüne gelen dışkılardan uzayı bombok görecek astronottur. akabinde;

- beni duyuyor musun kasa 1
    + duyuyorum üs 1
    - nasıl bi yermiş lan uzay? çok merak ettim beni gönderin dedim çok ama daha önce maymun yolladık insanların hakkını yeme dediler
    + bi dur bee dingil, bombok lan burası bi skime benzemiyo
    - bi bok yok yani abi
    + daha kötüsü lan sadece bok var.. dönüyorum ben evime sıçarım böyle işin içine lan
    #3551817 (portakalda vitamin, 17.06.2008 23:45 ~ 23:49)
  5. patates yemesi ve bol su içmesi gereken astronottur.
    #3551820 (cibiliyetli, 17.06.2008 23:46)
  6. -hüseyin abi, orda ters bi şeyler mi oluyo, tamam,
    +diskavri burda herşey normal, tamam
    -ama abi dünya bom bok görünüyo burdan, tamam
    +diskavri orda yer çekimi yok. sıçmışsın gözlüklerine yapışmış, tamam
    -tamam
    +ne tamam ulan ne tamam. sil camları
    #3551837 (trixx, 17.06.2008 23:49)
  7. altına sıçar. *
    #3551851 (Bard of Hell, 17.06.2008 23:52)
  8. gökkuşağı dizisinden sürükleyici bir çocuk kitabı daha!
    ishal olan astronot

babasıyla restleşip odasına kapanan peter, "evinin de paranın da g.tüne koyim" diye sayıklaya sayıklaya uykuya dalar.
    gözlerini tekrar açtığında uzay boşluğundadır.(vaaauv)
    uzayın muazzam güzelliği karşısında büyülenmiştir. midesinden gelen sesleri önce hava değişimine yorar. derken uzay gemisi kaptanı russell ile rastlaşır:
    -dayı buralarda hacet görecek bir yer var mı? motoru bozmuşum.
    +biz hap olayına başlamadan önce mekiğe sıçıyorduk ama tuvalet arizali şindi.

koskoca ustiryon galaksisinde sıççak yer bulamayan peter'ın karnından gelen sesler mekik radarlarını devreye sokar. derhal kriz masası kurulur:
    -bu bir göktaşı patlamasıdır
    +yoo hayır, bu bir jubirit simotin olmalı
    %sizi astronot diye gönderen nasa gibi...
    /abi tatışmayın, bu benim karnım. insan değil misiniz, ishalim diyorum. aah..

galaksinin geleceği tehlikededir. mekik meclisi peter'ın tekrar dünyaya gönderilmesine karar verir. zaten uzaya geldiğine geleceğine bin pişman olan peter "gezegeninin de samanyolunun da g.tüne koyim" der, tası tarağı toplar.

dünyaya indiğinde ilk gördüğü çalı dibinde kütür kütür sıçar. biraz uyur. sonra doğruca anne ve babasının elini öpmeye gider. bir daha asla rest çekmez.

-eveet, bu hikayeden ne anladınız çocuklar
    +anaya babaya karşı gelmek
    -nolurmuş karşı gelince
    +uzay..bok sıçılır.
    -aferim. yatın uyuyun hadi.
    #3616651 (ceketli ali dayi, 04.07.2008 00:21)

© 2008 - uludağ sözlük

ishal olan astronot başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ishal olan astronot ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ishal olan astronot nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cemsbg » fosforlu prezervatif » taraf olmak » besiktasliyim sigara iciyorum » denizcilik isletmeleri yoneticisi » joker da » bay » paul gilbert » imhotep » lager » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » morsiyah » dardanos aile mezari » dhl » mistik guc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zamansiz olume mektuplar » bilanco » satis rekoru kirabilecek urunler » polisle catismak » phpbb3 » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » formul » romeo » transatlantik egilimler » sigara ziyan olmasin diye ust uste 8 firt cekmek » hukuksal danisman » resmi nikah » zall misin yok musun » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » doe maar