isgal ve direnis 

kapat
  1. hulki cevizoglunun değişik bakış açısıyla yazdığı işgal ve direniş (1919 ve bugün) adlı kitabı'nın adı.

- ilk kez ''çuval'' olayının perde arkası açıklanıyor.

- atatürk'e darbe teklifi.. atatürk niçin darbe yapmadı?

- 1919'da ''derin devlet'' var mıydı?

- ülke işgal edilirken kimler ''işgal yok, bu paranoyadır'' dedi?

- mustafa kemal'in tarihin akışını değiştirecek abd'lilerle görüşmesinin perde arkası.

- vahidettin'in ingilizlerle yaptığı gizli anlaşma, ''15 yıllığına bizi yönetin''

- mustafa kemal'in annesi niçin kalp krizi geçirdi?

- gizli örgütler nasıl kuruldu? türkler ermeni soykırımı yaptı mı, mustafa kemal'in cevabı? * gibi soruların olduğu türkiye'nin geçmiş tarihi.
    #1890151 (rojber, 09.07.2007 09:47 ~ 09:51)
  2. okumayın isterseniz sevmiyorum ben bu adamı diyin ama yanlızca resimlerine bakın aynı 7 yaşından önce yaptığınız gibi! o bakış bile eminim ki tüm görüşlerinizi etkileyecek.
    #1979152 (ayvirsin, 21.07.2007 15:36)
  3. hulki cevizoğlu'nun okuduğum en ibret verici kitabıdır. insanı gerçekten ülkesi için birşeyler yapmaya sürükler.
    #2501788 (ilqim, 21.10.2007 23:17)
  4. Şu an neler olduğunun farkına daha da iyi bir şekilde varabilmek için okunulması gereken bir kitaptır.
    .
    #2501796 (kartal penchesi, 21.10.2007 23:19)

© 2008 - uludağ sözlük

isgal ve direnis başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. isgal ve direnis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isgal ve direnis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu hafta acilan baslik » 2008 2009 sezonu fenerbahce formalari » facial cum shot » ziraat aniti » bafra armuttepesi yayla senlikleri » sarkilara takmis yazarlar » kovmirim ule » bence sen de herkes gibisin » mortal kombat 3 ultimate » gopak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci