isabelle 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar.* kendisi etak deneme sahnesinin dekoruyla uğraşıyor olsa gerek.
    (sayid jarrah, 20.01.2007 22:30 ~ 31.03.2007 00:35)
  2. vaay be. bugünleridemi görücektim. 4.nesil ha.
    hoşgeldin, hoşgeldin. buyur, geç.
    (maksat muhabbet, 20.01.2007 22:35)
  3. berezilya dizilerinde sıklıkla rastladığımız bir isimdir. *
    (sophie, 20.01.2007 22:37)
  4. (bkz: the dreamers)
    (isabelle, 20.01.2007 23:11)
  5. uzun yıllardır beraber çalıştığımız. fotğraftan,sinemadan,tiyatrodan anlayan; 60 metre karelik tablo yapabilen, çalışırken kimsenin izleyemediği, ilk tanışanların korktuğu, çok yönlü ressam, sanat insanı.
    (winstinsoft, 21.01.2007 19:58)
  6. sözlüğe hoş gelmiş, sanat ilgilisi dördüncü nesil yazar.
    (vernon sullivan, 03.04.2007 00:06)
  7. charles aznavour un bir şarkısıdır.
    (ardahan, 03.04.2007 00:12)
  8. 5 haziran 2007 salı günü kişisel resim sergisinin enfes şaraplar ve kanepeler eşliğinde demir karamancı kültür merkezinde açılış kokteylini yapmış ressam*.
    (winstinsoft, 08.06.2007 13:33 ~ 13:34)
  9. Depuis longtemps mon coeur était à la retraite
    Et ne pensait jamais de voir se réveiller
    Mais au son de ta voix j'ai relevé la tête
    Et l'amour m'a repris avant que d'y penser
    Isabelle... mon amour

Comme on passe les doigts entre l'arbre et l'écorce
    L'amour s'est infiltré s'est glissé sous ma peau
    Avec tant d'insistance et avec tant de force
    Que je n'ai plus depuis ni calme ni repos
    Isabelle... mon amour

Les heures près de toi fuient comme des secondes
    Les journées loin de toi ressemblent à des années
    Qui donnent à mon amour un goût de fin du monde
    Elles troublent mon corps autant que ma pensée
    Isabelle... mon amour

Tu vis dans la lumière et moi dans les coins sombres
    Car tu te meurs de vivre et je me meurs d'amour
    Je me contenterais de caresser ton ombre
    Si tu voulais m'offrir ton destin pour toujours
    Isabelle... mon amour.
    (cemmm, 01.07.2007 18:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sanatci icin alkis ne ise yazar icin oy odur » ayarci namik » 0 » nemo » norton antivirus » kansob » teksas » yan hakemin kalkan bayragi » lord hamile giyim » komunistler iktidarsizdir » aslan » beduk » lionel luthor » fenerbahze » ulu engine sicti » purple » f1 basin toplantisindaki meyve suyu » bal ve peynir » kro olarak dogmak » dayler dayler » ucur beni erkegim » sevis elim » karizmaniz var mi varsa kac santim » friedrich wilhelm nietzsche » kurt cobain » donla denize girmek » mehmet liberal » ayce idil erkmen » olcusuz elestiri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa