isa musa sen bizi kutsa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zall kutsa bizi
  2. kutsa bizi alen
  3. asa yi musa
  4. musa cam
  5. amr musa
  6. musa nin gul u
  7. ape musa
  8. musa
  9. hz musa
  10. musa kus

© 2008 - uludağ sözlük

isa musa sen bizi kutsa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isa musa sen bizi kutsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isa musa sen bizi kutsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teknik gezi » headbang » alternative information center » vibratore turkce karsilik bulmaca » yaran yanlis okumalar » 7 milyon euro » konusmayi sokmek » uc aynali kirk oda » kira parasini vermeyen ev arkadasi » yusuf cemal keskin » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » sozluk hayattir » la alegria » rafael benitez » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokdeniz karadeniz » asli aydintasbas » ersin korkut » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » prezervatif yerine migros poseti takmak » balli balli » rihanna » sevistikten sonra soylenecek en aptalca sozler » dedo » satis rekoru kirabilecek urunler » gizemli yazar » gogusleri 33 kilo olan kadin » abwehr » turkut » italyan otuzbiri