is yerinin iflas etmesi 

kapat
  1. soğuk bir gülümseme, çöken kapitalizm, yıkılan umutlar, yalan dostluklar, mesai dışında asla bir araya gelemeyecek simalar.

- ya bu kadar edebiyat parçalamaya gerek yok çocuğum tazminatımızı alabilecez mi ?

yıllarca emek verdiğin, kapitalistde olsa, onlarca defa sövsende, milyonlarca defa istifa etmiş olsanda kafanda yine de gidişat kötüyken üzülür insan,
    belki kendine, belki emeklerine...

- senelik izin paramızıda alabilecez mi ?

artık bir işyerinden çok alışkanlık, bir lise havası yakalamışken, tam sabah geç kalınca yuusf yusuf çekmeyecek seviyeye gelmişken, birden herşey sarpa sarar, dağılan insanlar, gizliden yapılan iş başvuruları, cv hazırlayanlar, samimiyetsiz görüşürüz usta ne demek diyenler...

- ihbar tazminatı verecekler mi ?
    + ebenin hamı be !

sonuç olarak yürek parçalayan bir olaydır,
    defalarca söyledim yine söylerim,
    kahrolsun kapitalizm !
    bok vardı iflas edecek...
    (nickimden asagi monsingiladbah, 08.05.2008 11:11 ~ 11:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kiro yazar » alo josef k » dugunlerde gelinlik giyen kucuk kizlar » briyantin » pisman oldugun zaman » hileli zar » kanalturk » karasineklerin ellerini ovusturmalari » korpe » elif dedim be dedim » hami mandirali nin sutunda barajda olmak » kemal unakitan » usta cirak » tanri nin cinsiyeti » yaran msn iletileri » flort etmenin avantajlari » hayal kirikligi » barcelona nin mehmet topuz la ilgilenmesi » kizce » havali korna » kurt » sinemada film izlemek » herilt yani » opera » mucho grande » anneannelerin girebilecegi entryler » ulu sozluk un libidosu » ay niye zahmet ettiniz » cennet diye yanlislikla cehenneme giren insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa