is olsun diye 

kapat
  1. bir orhan veli şiiri. şöyledir:

iş olsun diye

Bütün güzel kadınlar zannettiler ki
    Aşk üstüne yazdığım her şiir
    Kendileri için yazılmıştır.
    Bense daima üzüntüsünü çektim
    Onları iş olsun diye yazdığımı
    Bilmenin
    #715955 (thedewil, 09.10.2006 17:46)

© 2008 - uludağ sözlük

is olsun diye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. is olsun diye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu is olsun diye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» konsantre matik » engin ceber » tanri » x dogumlu olmak » dijital binali abi » what the fuck is that » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » mac bitti hala gol yiyoruz » hatun gelince caldir » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » regl sancisi cekenlere oneriler » cok zor uyanan insan » dibi dibi rek » migfer » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 22 inci yuzyil » beni birakip nerelere gidersin mysql server » bekaret » revolver » ok sitesindeki sorulari cevaplayan doktor » evli bir erkekle yatmak » devil in her heart » kuzey irak » siz de mi seriatcisiniz be » kuresel isinmanin yararlari » ataturk un bursa nutku » ders calismaya baslama gazi » kapini calan benim » the offspring » uludag sozluk