is istasyonu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. su istasyonu
  2. baz istasyonu
  3. haz istasyonu
  4. ruzgar istasyonu
  5. cebeci istasyonu ve sen
  6. kadin istasyonu
  7. uyku istasyonu
  8. bilgi istasyonu
  9. mir uzay istasyonu
  10. ana kontrol istasyonu

© 2008 - uludağ sözlük

is istasyonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. is istasyonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu is istasyonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» terzi nikola » dinde mantik aramamak » dunyanin en cok kufur yiyen insani » zeki duyguluer » bir kendini begenmislik olarak din » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » cuntry boys and city girls » cicek » kisiyi suc islemeye iten etkenler » eksi sozluk » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » nereye gider bu katar » dave matthews band » banu guven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » langaza » dis hekimleri ile dalga gecen cengaver turk genci » zall kimdir » bu ask beni yorar » the famous soas rebetiko band » esat edin » saldiray abi » please please me » sozluk yazarlarinin itiraflari » malatya » elveda rumeli » ardini dovdurmek » reverie harlequin forest » 15 ekim 2008 estonya turkiye maci » complicated