is insanin aynasidir 

kapat
  1. yapılan işin kalitesinin kişinin karakteri ile ilğili ipuçları vereceğini belirten önermedir. en kaba örnek olarak;

pisliği halının altına saklayan ile saklamayan insan arasındaki farkları düşünebilirsiniz.
    #1145151 (bedevi, 13.01.2007 02:34 ~ 02:35)
  2. bir diger deyisi "lafla peynir gemisi yurumez" olan atasozudur.

(bkz: ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz)

tanim: "bos bos sallamayin.. icraat yapin da gorelim" anlamina gelebilen ozlu sozdur.
    #1145186 (calemityceyn, 13.01.2007 02:44)

© 2008 - uludağ sözlük

is insanin aynasidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. is insanin aynasidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu is insanin aynasidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sorumluluk benim » amele spor » deja vu » bes bin liranin da sozu mu olur » ebleh nufus artisinin onlenememesi » aziz baskanin alin bunu demesi » okula ara vermek » bir boka benzemeyen minimal siir » yaklasmakta olan ekonomik kriz » bilgin gokberk » bestrafe mich » gunun sozu » ridvan dilmen » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » afrikaner » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » francois zoko » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » fuat saka » ironi yapan yerlerin agrimasi » gote got diyene got diyen kisi » ruhuna fatiha » sozlugu kizlarin yonetmesi » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » askerlik » dengir mir mehmet firat » bara » null morpheme » turkculuk » emre kongar