is icin bile olsa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. platonik bile olsa hayatimda biri olsa
  2. iki eli kanda olsa bile
  3. bos gecmeyelim bkz bile olsa entry girelim
  4. bin tane bkzim olsa birini bile vermem
  5. bin tane gonlum olsa birini bile vermem
  6. ekside alim olsa bile uludagi tercih edecek yazar
  7. korkmamak icin de olsa denenemeyecek bilinmeyenler
  8. madimak da olsa yasamak icin yemeye ihtiyac var
  9. sen benim icin bir hic bile degilsin
  10. modern olmak icin bok bile yerim

© 2008 - uludağ sözlük

is icin bile olsa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. is icin bile olsa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu is icin bile olsa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alternatif vodafone reklam replikleri » girdigi bolum icin iyi ki de girmisim diyen tip » bir ulkenin basina gelebilecek en talihsiz olay » son girislerim » uluborlu » metallica » dani filth » sike sike oldurmek » msn iletisine ruh halini yazarak dikkat cekmek » cep telefonu faturalari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games