is degistirmek 

kapat
  1. sürekli tarafımdan piyasa koşullarından dolayı gerçekleştirilin eylem...
    #2359341 (shendy, 22.09.2007 09:10)
  2. Arada bir yaşanılası olay.
    Ayrıca babanızdan kalan bir iş yoksa ,sık sık gerçekleştireceğiniz eylem. *
    #2359373 (yamuq, 22.09.2007 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

is degistirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. is degistirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu is degistirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» persembenin gelisi » cilgin bir hayat yasamak » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » facebook » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » sir isaac » var misin yok musun » cecenistan da putin in sokak ismi olmasi » july » masaka » aktutun karakolu » docka » joyeux noel » abberline » yaran msn iletileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deniz demiroz » eloise » turk irki » aslan kral in oglu » osur dediysek sic demedik » siyah beyaz olum yasam » istikamet saginiz dagilin mars mars » abwehr » biricik suden » zaten anlamiyorumki » hadis » piiminaki » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » eski sevgiliyi facebook da gormek » gozyasi