is ariyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ariyorum
  2. ne ariyorum
  3. oralari ariyorum
  4. birini ariyorum
  5. bir dunya ariyorum
  6. babami ariyorum
  7. ev arkadasi ariyorum
  8. bir mevsim ariyorum
  9. sevgili ariyorum
  10. seni ariyorum

© 2008 - uludağ sözlük

is ariyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. is ariyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu is ariyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu tabi sadece bir iddia » rs ne lan » kizil anka » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » komet » bevliyeci sevgilisi olan erkek » carriye roxalina » wannsee konferansi » tabutta rovasata » son » fenerbahce com » deli fuat pasa » susuz anadolu ogretmen lisesi » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zirvato » tac atisi » pasif mukavemet akimi » ntv muhabiri » engelaar » ilk once kim istifa edecek » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » mega park » simdi kim aihm le ugrasacak lan » erkek » legal teror orgutleri » daniel day lewis » bilgin gokberk » uc horan kilisesi » myspace