is analisti 

kapat
  1. işin yazılım kısmına gore anlatmak gerekirse (diğer türlülerini bilemiyorum cunku), musteriyle iletişim kurup gelen isteklerden ihtiyacları analiz ederek bir analiz dokumanı cıkartan insanlar.
    yazılımcılar ve musteriler arasında bir kopru gorevi gorduklerinden ikisinden de anlamaları gerekir. bu yuzden bu meslekteki insanlar genelde endustri muhendisligi ya da bankacılık mezunu olurlar.

ayrıca, testlerin bitmesine yakın "yahu su ekranın arka planı bu renk olsun" diye salak sacma talepler gonderip tum deploy surecini bastan baslatan musteriler sayesinde en cok kufur yiyen insanlar da bunlardır.

ve evet bu entryi, belki de sabaha kadar surecek olan, fazla mesaim sırasında yazıyorum.
    #2390435 (fingolfin, 27.09.2007 20:59)

© 2008 - uludağ sözlük

is analisti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. is analisti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu is analisti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ettore messina » bes erkegin cirilciplak fotograf cektirmesi » var misin yok musun nursel » ladder 49 » inanclara saygi duymayan acizler » aborjin » bisi » tomorrow can wait » sinan aygun » bilecik universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci