irk ayrimi 

kapat
  1. kişileri mensup olduğu ırktan dolayı farklı uygulamalara tabi tutmak.
    (bkz: ırk)
    #1017380 (pilotmont, 18.12.2006 18:52)
  2. akıllara zencileri ve kızılderilileri getiren insan dışı eylem. şahsen benim aklıma ilk olarak eto geliyor.
    #1017391 (Bushi, 18.12.2006 18:54)
  3. oncelerde sağcı, solcu, sıyah, beyaz... dıye ayrım yapılıyordu. simdi ise clubber, tikky, punk diye ayrım yapılıyor. nasıl iş bu? boyle saçmalık mı olur? neden insanları bır kalıba sıgdırmaya calısıyorlar ki? ben ne tikkym(!) nede clubber ben sıradanım ve bu zamanda sıradan olmak farklılık yaratıyor.*
    #2310019 (yuxektopuk, 13.09.2007 16:02)
  4. http://img208.imageshack....img208/2198/racismeh4.jpg
    #3505850 (edip sharabi, 07.06.2008 10:43)

© 2008 - uludağ sözlük

irk ayrimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. irk ayrimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu irk ayrimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2007 yilindan beri ekonomik kriz cikacak demek » adana » maskeli baloda kiyafet secimi » jj » sacriter » apu nahasapeemapetilon » semahat geldiay » piti » penisi fermuara kistirmak » imper » yaran haberler » rapid share » ana baba baci abi kardes gibi zall » nefretin discileri hasta etme nedenleri » hey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » atilim universitesi » kablosuz internet caiz degildir » zall bize de ayfon alsana » niyetsiz sozluk » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » ultra emperyalizm » vatanim icin goreve hazirim » otobuste sikisip bayginlik gecirmek » adim adim ibnelik » kisiyi suc islemeye iten etkenler » jeg » geri zekali fasist ben che yi seviyorum » sahadet getirmek » eski sevgiliye mektup » sir isaac