iris olamazsin dedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben laik olamazsin demedim adam olamazsin dedim
  2. ben troll olamazsin demedim adam olamazsin dedim
  3. ben sana adam olamazsin dedim
  4. elif dedim be dedim
  5. ne dedim ki sictin dedim
  6. iris
  7. iris t
  8. stanley and iris
  9. iris galey
  10. iris e agit

© 2008 - uludağ sözlük

iris olamazsin dedim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iris olamazsin dedim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iris olamazsin dedim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask borusu » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » kafasi calisan ac kalmaz » samsung i900 omnia » the recycler » niyetsiz sozluk » alp arslan » dis macunu reklamlarindaki erkek dis hekimleri » pile » kosheen » kul brothers » kredi karti » net sicarsin » irak sinirina tampon bolge kurulmasi » banu guven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zengin dogmak » apu nahasapeemapetilon » ingilizce konusurken yapilan salakliklar » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » haydar dumen e sorulan yaran sorular » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » dusty kid » tekin acar » ic camasiri giymeyen insan » zeki duyguluer » 13 ekim 2008 » dis teli » understanding » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » atvde aglamak