irgalamak 

kapat
  1. Yerinden oynatıp sallamak, sarsmak.
    (teklifsiz) ilgilendirmek.
    #198940 (atipik, 26.04.2006 02:07)
  2. seni ne irgaliyor diye cümle içerisinde kullanılabilir.
    #198946 (paladinius, 26.04.2006 02:10)
  3. anne - bu üstünün başının hali ne böyle küçük bok!?
    oğul - nolmuş ki?
    anne - bi de ne olmuş diyo ya. bok olmuş bok!
    oğul - anne diyosun ya, ne boku ya!
    anne - git banyoya şu camurlu pantolunun değiş hemen, dalma salona öküz gibi.
    oğul - seni irgalayan bi durum yok ortada

akabinde ; anne terliği yerden almak için eğilir, doğruca banyoya sıvışılır.
    #198959 (paladinius, 26.04.2006 02:17)

© 2008 - uludağ sözlük

irgalamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. irgalamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu irgalamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » inanmak istenilen yalanlar » apo ya verilebilecek alternatif cezalar » witch » pablo escobar » dmc » avon » hali bombardimani » uludag sozlukteki sarilar » tanju duru » uludag sozlukteki morlar » var misin yok musun » birbirine benzeyen unluler » jelena jankovic » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » imhotep » birol guven in lost senaristi olmasi » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » edirne » 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » felsefe » sozluklerin editoruyum gazetelerin kopyacisiyim » evrensel bir kelime olarak allah » edi bese pkk » hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » merkur operasyonu » askeriyedeki mali imkansizliklar » kadin » luis aragones » emegi gecen herkese tesekkurler