irfan sahinbas atolye sahnesi 


kapat
  1. ankara devlet tiyatrolarina bağlı sahne. yeri gimatta toptancılar sitesinin ordadır. aha burayı nasıl bulsun insanlar, buraya nasıl ulaşsınlar demeyin. çünkü bu sahnede oyun başlamadan bir saat önce ulustaki buyuk sahneden buraya servis kalkmaktadır. diğer sahnelerden farklı olarak oyunun oynandığı alan ile oturulan alan aynı seviyededir. böylece oyuna daha hakim olur, kendisinizi sahnede oyunun içinde hissedersiniz. yalnız oturma yerleri koltuk değil bank tadında olduğundan izlediğiniz oyun uzunsa kalça düzleşmesi yaşamınız olasıdır. ama çok güzel bir sahnedir çok.
    (audrey, 22.12.2006 11:57 ~ 19.01.2007 01:39)
  2. öyle bir yerdedir ki, yuvana dönebilmen için kesinlikle kafanın feci olması lazım.
    (#1427210)*ba$ınıza bu kadar salak bir $ey gelmi$se eğer, anayola doğru yürüyün. orada bir kocaman alı$veri$ merkezi falan da var, sakinle$irsiniz hafiften. sonrasında, i$te orada üstgeçidimsi $eyler falan var, abartılacak kadar yürüdükten sonra duraktan herhangi bir dolmu$a binin. ineceğiniz herhangi bir yer oradan daha mantıklı bir yerdir, ama süfer bir salondu, yirim.
    (sidikli, 04.08.2007 05:38)
  3. büyük tiyatro'dan servis kalkmaktadır bu salona efendim oyundan bir saat önce.. oyun bitiminde de aynı yere bırakmaktadır.. sahne süperdir, belki de en iyi sahnesidir ankara'nın..* sanki yanınızda oyunuyorlar, oyunun içindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz ..
    (derin, 04.08.2007 05:45 ~ 05:46)
  4. ne skime boyle bir bolgeye konu$landirilmi$ cok merak ettigim film studyosu tadinda yer. bir adet sahnesi ve cevresinde belediye ve devlet tiyatrolarina hizmet eden ce$itli atolyeleri mevcut. ortalama 120 ki$i kapasiteli bir sahne. onceden daha buyuktu, tek tribunu kaldirip dekor kurdular. kar$i kar$iyaydi yani.

    pek fazla oyun oynanmaz burada. malum, sabit bir iki dekoru var. kulisleri yok. kar$i kar$iya iki kapi var. sezon icerisinde maksimum iki veya uc oyun. ayrica burada oynayan ba$ka sahneye veya turneye de zor gider.

    kompakt oldugu icin daha yakindan izlemek, oyunla icice olmak daha ho$ tabi. highbury gibi. yol problemi icinse ne desem bo$. sanayiinin ortasinda camur caylak, kapisinda uyuz it surusu bulunan bir tiyatro. saldirmasinlar diye guvenlige selam verilmelidir.
    (lion, 04.08.2007 05:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lock » sergen yalcin » giden sevgilinin arkasindan bakakalmak » pcos » 34 can 42 » yanlis cikarilan gunahlar » salvatore quasimodo » ayrilmak istedigi sevgilisinden kopamayan erkek » bir genc kizin gizli defteri » genelev » unlulerin kisisel iletileri » universal funeral » galatasaray tezahuratlari » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » askim coraplarin koktu mu » ters turnike » youtube un meme yapmasi » verilen oyu degistirebilmek » hande ataizi » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » windows defender » albay drake » adam sen da lafabaqiue » ahi mesut » ne » sick of it all » masters of the universe » you could be mine » psp a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa