iran olmadi malezya verelim 


kapat
  1. öncelikle fena halde (bkz: hurriyet in iran saplantisi).. lakin bugünlerde hurriyet bu saplantıyı terk etmiş görünüyor. netekim yeni bir temsil bulmuş ve bunun üzerinden Türkiyeye fal açıyor. hani o liberal laik malezya var ya, şeriata geçecek diye bas bas bağırıyor. şayet önlem alınmazsa (darbe felan herhalde) türkiyenin de yakında gideceği nokta burasıdır demeye getiriyor aklınca. başarıp başarmadığını bilemeyiz lakin birilerine mesaj attığı kesin.

    son icraar için bkz. http://www.hurriyet.com.t....asp?gid=180&sz=35071
    #2376468 (ethembaki, 25.09.2007 08:59)
  2. dünyanın hayran olduğu bu topraklarda,1923 yılında medeni bir devrim yaptıktan sonra,ki bu devrim köylüye milletin efendisi olma inceliğini veren bir devrimken ve Fatma Hatunların Halide Edip Adıvarların özverilerine binaen kadınlara eşitçil haklar veren, modern olma, medeni olma hakkı veren bir devrim varken, oturduk, nedense(!)bundan 80 yıl sonra, bize malezyamı olsak iran mı olsak diye tartıştıracak birilerini başa getirdik. Bence bu ülke sadece Türkiye olsun diye kurulmuştu arkadaşlar,bi hatırlasanıza..
    #2376621 (BURAX, 25.09.2007 10:50)
  3. (bkz: ılımlı islam)**
    #2376668 (sngl, 25.09.2007 11:07 ~ 11:08)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

iran olmadi malezya verelim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iran olmadi malezya verelim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iran olmadi malezya verelim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about iran olmadi malezya verelim. Copyrights of the articles are belong to their authors.