ipucu birakma sanati 

kapat
  1. kucuk iskender'in 2000 yılında yayımlanmış bulunan kitabı.
    (vera, 30.12.2006 18:00)
  2. ( te$ekkürler, janis joplin! )

iskender'in muhte$em $iirlerini barındıran, muhte$em bir kitap..
    otoinfaz, cevher avi, ask teknolojik bir kelime, planetasyon ve daha niceleri.. $ehirlerarası otobüs yolculuklarını vazgeçilmezi..
    (ceviz agaci, 06.07.2007 19:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ciplak ayak araba kullanmak » sozum odun gibi olsun hakikat gibi olsun tek » husnu bey » mine buyuka » grace park » dumbbell » tuvaletci amcaya benim kakamda boncuk var demek » hic erkekle cikmamis kiz » vatandas vatandasligini bilecek » kadinin sessizligi » unlulerin kisisel iletileri » sean penn » universal funeral » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » yildirim » banned from heaven » transfer politikasi » kanser » sara » dragonheads » yerel saat » filthy whore » o topa ne oldu » fistfucking god s planet » titre oligarsi parti cephe geliyor » akarat i mevkuf » 2008 » toefl ibt » otobuste sikisip coluga cocuga karismak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa