ipteki 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iki cambaz bir ipte oynamaz

© 2008 - uludağ sözlük

ipteki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ipteki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ipteki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» plutarco elias calles » ville laihiala » usuyen kutup ayisi » paris hilton » bir daha cal sam » halki ekonomik kriz ile korkutmak » sikisiki baba » charlie chaplin » ogretmenlerinin cayina fare zehiri koyan ogrenci » adem » sosyete keci » tom bombadil in basbakan olmasi » geri donusum kutusu » play beautifully » zall bize de ayfon alsana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce » vapurda aglamak » ulmer munster » adiyaman » abd yi destekleyen yazarlar » sozlukteki rizeliler » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » artik cok yiprandim diyen sevgili » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » genc fenerbahceliler » dinde mantik aramamak » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » atilla birkiye » bob woodward