iptal olmak 

kapat
  1. 2000'li yılların dejenere türkçe'sinde çok şaşırmak, yaşanan coşkulu bir olaydan sonra, bedenin bir süreliğine işleyişine ara vermesi.
    yandaşları;
    (bkz: oha falan olmak)
    (bkz: dumur olmak)
    (bkz: kopmak)
    #468310 (asiti kaçmış kola, 27.07.2006 22:00)
  2. dejenere felan olmayan bir argo tabir. gayet güzeldir. şu an iptal olmuş durumdayım ve bunun yerine daha uygun bir tabir bulamadım. dejenere olmayan biri varsa ve daha kıyağını gösterirse sevinirim.
    ek: sınav atı modunda yetişmiş bir yurdum öğrencisi olarak girdiğim anadolu lisesi ve öss sınavlarının birer kez iptal olmasından hareketle bünyeme gayet uygundur. bu bağlamda iddialı görünen işbu entri hükümsüzdür.
    #2437058 (meister writer, 06.10.2007 23:20 ~ 23:22)
  3. rutin hayat devam edip giderken, sakin sakin işinize gücünüze bakarken, birilerinin ya da bir şeylerin sadece gözünüzün önünden şöyle bir geçivermesiyle bütün yaşamsal fonksiyonlarınızın durması ve beyninizin kısa bir süre çalışmayı reddetmesi durumudur.*
    #2535499 (baskalaricehennemdir, 30.10.2007 10:09)
  4. çok gülmek.
    #2535504 (mevta, 30.10.2007 10:14)
  5. türkçe'de iptal olmak diye bir deyim yoktur. bir şey kendi kendine iptal olmaz, ancak biri tarafından iptal edilebilir. bu tip söylemlerin dilimizin yozlaşmasına neden olduğu aşikardır.
    #2535506 (cevapsiz soru, 30.10.2007 10:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

iptal olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iptal olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iptal olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about iptal olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » 50 numara ayakkabi giyen sozluk yazari » anne ben dun gece escinsel oldum » bir bok anlasilmayan filmler » ilvanlim » cin ali » corbayi hopurdeterek icmek » seovi » politika » bilkent te okuyup futbol kulubu satin almamis kisi » victor vance » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » cassio de souza soares lincoln » ojomo » recis » fink » sert » 30 ekim 1993 atletico madrid barcelona maci » andorex » nukleerella » hulagu han » sedat peker