ipana cocuk u yiyen cocuk 

kapat
  1. bunlardan bir tanesi de bendim. nasıl bir aromaysa artık enfes bir tadı vardı bu macunun. mideye de bir zararı hiç görülmemiştir.
    #3107678 (azorka, 07.03.2008 19:09)
  2. (bkz: çocukla çocuk olmamak lazım)
    #3107686 (nickimicinotuzharfgerekiyormus, 07.03.2008 19:12)
  3. her akşam gizlice alıp, yorganın altında bu eylemi gerçekleştirir. ta ki annesi farkedip olaya el koyana kadar.
    #3107761 (fatality of fantasy, 07.03.2008 19:31)
  4. şimdi olsa yine yerim macunudur ipna çocuk , küçükken yedim yine yerim çocuğudur.
    #3107766 (kaytanbiyikliprens, 07.03.2008 19:32)
  5. ipana çocuk'un üzerinde fotoğrafı olan çocuksa bu şayet durum iyice karışıktır. en iyisi daha fazla düşünmemek galiba.
    #3107792 (larker, 07.03.2008 19:40)
  6. durup dururken bebek aspirini içen cocuk.
    #3107803 (frenk elmasi, 07.03.2008 19:43)

© 2008 - uludağ sözlük

ipana cocuk u yiyen cocuk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ipana cocuk u yiyen cocuk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ipana cocuk u yiyen cocuk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» challenger » mulayim » vicdan » sadik gurbuz » yilanla poz veren manken » doktor nazim » limanla kavgali isyankar kaptan » zollinger ellison sendromu » solcuyum deyip de che ile dalga gecen yazar » hasip ile nasip » haski » hassas dislere sahip olmak » slaven rimac » oral ozer » pare pare » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » discide aglamak » kars » gossip girl » takvim i vakayi » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » niyetsiz sozluk » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » key largo » muratboz com » 12 gun tuvalete cikmamak » yalnizca kanatlarina guven » ville laihiala » nevsehir » zombie inc » aybars lebib