ip attim 

kapat
  1. feryal oney in son albümü bulutlar gecer de bulunan yorumu enfes olan, dinledikçe boyun büken, muazzam güzellikte bir bartın türküsü.
    #1407655 (tanrilar cildirmis olmali, 13.03.2007 19:49)
  2. ip Attım Ucu Kaldı

ip attım ucu kaldı
    Tarakta gücü kaldı
    Ben sevdim eller aldı
    Yürekte acı kaldı

Almayı yüke koydum
    Agzını büke koydum
    Aldım yarin elinden
    Boynumu büke koydum

Seyit Çevik
    Kırıkkale
    #1860786 (lost control, 04.07.2007 01:34)
  3. böylede bir versiyonu olan ve feryal öneyden dinlenesi türkü;

iP ATTIM

ip attım ucu kaldı
    Elimde tacı kaldı
    Ben sevdim el aldı
    Yürekte acı kaldı

Dallar solar mı
    Hele güzel
    Bana kıyar mı

Gidin durnalar gidin
    Yarime selam edin
    Yarim uykuda ise
    Uykusun haram edin

Dallar solar mı
    Hele güzel
    Bana kıyar mı

Gömlek giyer birmandan
    Usandırdı bu candan
    Ne de tatlı dili var
    Geçemiyom bir yandan

Dallar solar mı
    Hele güzel
    Bana kıyar mı

Yöre: Bartın
    Kaynak: Muzaffer Özden - Seyit Çevik
    #3113310 (yureksagda, 09.03.2008 03:04 ~ 03:11)

© 2008 - uludağ sözlük

ip attim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ip attim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ip attim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» habervaktim com » okul servislerinde arka koltuk tayfasi » olur ya » balkona kamp kuran sokak kedisi » santiago solari » fatih terim i milli takimda gormek istemeyen insan » mehmet farac » bir insani sevmeye calismak » 20 ekim 2008 ergenekon durusmasi » yaran youtube kufurleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci