ip atliyorum adama 

kapat
  1. ah muhsin unlu ve direkt damardan enjekte edilen ecza. narkoz sonrası uyanmak gibi afallatıcı. son dizelere doğru iyiden iyiye dizlerimizin bağını çözüyor şair tıpkı bir denklemi çözer gibi.

ah ne tez canlı bir papazın
    sırf sih gönünden çektiği piyano
    olanakları da barındırabilen tetiği
    kendisine sıkanın mor göçü bir meçle ey
    bir yerlerde anlamadığım bir koyunu kesitler.

buluşalım kriz gibi patlasın somun
    mezarına muntazaman çiçek koyayım!
    #3438767 (akustikcinayet, 24.05.2008 02:00)

© 2008 - uludağ sözlük

ip atliyorum adama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ip atliyorum adama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ip atliyorum adama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» joneca » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » pleasure slave » sozlukteki hristiyanlar » fernando jose da silva freitas meira » brendan eich » sigara » demiroren jimnastik kulubu » hayat siyah olum beyaz » transatlantik egilimler » pgm 301 » pelin batu » ale » signal » helyum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » siyah beyaz olum yasam » burt young » otuz bir cekerken kolun yerinden firlamasi » brick top » oranges ameres » birinci nesil » 11 mayis 2005 » kecilerin prezervatif kullanmasi » pippa bacca » howjsay com » karmanin sifir olmasi » nukleer fuzyon » soza » nickimicinotuzharfgerekiyormus » sekura