ip atlayan gurbuz dana 

kapat
  1. 4.nesil yepis yeni bir adet yazar.

üzül me çaylağım ya ben görünmeyecek bu entry,
    ama orda bir entry var görmesekte...

ilk entryinim...
    (hattori kibar feyzo, 02.09.2007 13:54)
  2. nickiyle tebessüm ettirmiş yeni bir yazar. hoş gelmiş.
    (aman heri, 02.09.2007 14:01)
  3. nicki ve yazdıklarıyla güldürmüş 4.nesil yazardır kendisi. hoşgelmiş.
    (rex ares, 03.09.2007 01:15 ~ 01:17)
  4. hoşgelmiş yazar.
    (fehimsiz ekmek, 03.09.2007 01:16)
  5. ortama sıcakkanlı yazarlar sayesinde ısınan 4. nesil dana.
    (bkz: megalomal)
    (ip atlayan gurbuz dana, 03.09.2007 01:28)
  6. net ile fazla haşir neşir olanların sürmenaj noktasında anladıkları. misal; chatin.

(bkz: aypi atlayan gürbüz dana)
    (chatin, 03.09.2007 01:31)
  7. uluilandaki oss kazandiran rotring kalem ilanıyla sabah sabah yarmış yazardır.
    (leblebi tozunun hastasiydim, 04.09.2007 11:47)
  8. hoşgelmiş dediğim ilk yazar.
    (asi, 04.09.2007 11:49)
  9. kekstra'yı kek zanneden gürbüz'dür kendisi.
    (deatly, 04.09.2007 11:51)
  10. sözlükten uzak kaldığı 2 ay sürelik zamanda kimsenin "öldü mü kaldı mı?", "ne yer ne içer?" diye merak etmediği yazar.
    (bkz: yalnızım dostlarım yalnızım yalnız)
    **
    (ip atlayan gurbuz dana, 18.01.2008 18:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cengiz candar » jimi hendrix sex tape » tepegoz » ekin turkmen » hesabini kamuya acan facebook guzeli » aziz yildirim in fb baskanligina geri donmesi » ekonometrist » bingol belediyespor » super loto » yasaklanan sitelere alternatif uyari yazilari » sarki sozlerinin her satirini ayri baslik yapmak » smiley sentetizmi » samuel etoo nun galatasaray a goz kirpmasi » izmir » yilin tiriviri odulu » sizofren degilim lan » klavyeye cay dokulmesi » kaspersky antivirus 2009 » viktor sklovski » sirkulasyon » besni nin tarihi eserleri » the mist » yildizeli nin tarihi eserleri » dedim komutanim bi siktir git » fikret bey » diksiyon dersi veren dilsiz » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » fikri kose » en ilginc dukkan isimleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa