into dust 

kapat
  1. bir mazzy star şarkısı...

still falling
    breathless and on again
    inside today
    beside me today
    around broken in two
    'till you eyes shed
    into dust
    like two strangers
    turning into dust
    'till my hand shook with the way i fear

i could possibly be fading
    or have something more to gain
    i could feel myself growing colder
    i could feel myself under your fate
    under your fate

it was you breathless and tall
    i could feel my eyes turning into dust
    and two strangers turning into dust
    turning into dust.
    #2547384 (oksijen, 02.11.2007 17:11)

© 2008 - uludağ sözlük

into dust başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. into dust ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu into dust nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hic param yok » vonal » bulutlarin otesinde » baba nasihatlari » yaran videolar » fenerbahce nin sampiyonlar liginde final oynamasi » dun yine sokaktaydim » ergenekon neo con iliskisi » eski sevgiliyi aramak istemek » belizelilerin sozluk yazar olmasi » allah im neden sevgilim yok diyen sevgiye ac insan » falyanos » homecoming » surekli acikmak » kendini bir bok sanan yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluge icini dokmek » kardese yapilan iskenceler » necati bilgic » vanti lator » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » edu ve deivid arasindaki farklar » yaprak sarmasi » ahmet turan alkan » 35 lik pipiyle bayramlasmak » kadrolu protestocu » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » thunder ekmegi » ekrem dumanli » ikile kocum » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri