intihar ettim sozluk 

kapat

1. intihar eden bir sozluk yazarinin intihar ettikten sonra sozlukle paylasirken soyledigi soz.**
    #1079872 (vegmas, 30.12.2006 14:19)
  2. (bkz: ölürken bile ayar yemek isteyen yazar nameleri)

bunu diyen bunu da dedi;

(bkz: intihar ettim suan cenaze namazim kiliniyor sözlük)
    #1079886 (KoPuSh, 30.12.2006 14:21)
  3. intihar etmiş ama olmemis yazardır. *
    #1080044 (successor, 30.12.2006 15:00)
  4. ahiret telekomun yardımıyla sözlüğe girip bi selam etmek isteyen yazarın açtığı başlık.
    #1080081 (hebeley, 30.12.2006 15:08)
  5. sözlükteki görevlerini daha yerine getirmediği için geri gönderilen yazardır.
    #1080120 (zemberek yılanı, 30.12.2006 15:17)
  6. - intihar ettim sözlük... sen nasılsın?
    + hamdolsun bizler de iyiz. öteki tarafta durumlar nasıl?
    - sorma, buranın bağlantısı o kadar iyi değil. sözlüğe kısıtlı imkanlarla girebiliyorum. şu an, meleklerin ofisinden kaçak olarak wireless la bağlıyım.
    + yakalamasınlar?
    - yok lan bir şey olmaz. hep yapıyorum... ya bak ne diyeceğim; beni galiba alt kata* yollayacaklarmış. sen biliyor musun alt katın* ne olduğunu?
    + yok be abi, ben ne bileyim.
    - sen de nasıl bilmezsin be sözlüğüm, o kadar... hass...! oğlum azrail geldi lan! ben kaçt.....
    + !!??

gibi diyalogların oluşması muhtemel icraat...
    #1080167 (dylan dog, 30.12.2006 15:29 ~ 15:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

intihar ettim sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. intihar ettim sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu intihar ettim sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about intihar ettim sozluk. Copyrights of the articles are belong to their authors.