intihar etti diye caylak yapilan yazar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir fenerli intihar etti
  2. eceliyle intihar etti
  3. ogretmenlerine ates edip intihar etti
  4. filanca caylak yazar olursa ben de caylak olurum
  5. caylak yapilinca intihar etmek
  6. parayi icat etti diye lidyalilara kufur etmek
  7. caylak yapilan yazara nedenini belirtmek
  8. caylak olmamis yazar yazar degildir
  9. cat diye caylak olmak
  10. caylak yazar caylak

© 2008 - uludağ sözlük

intihar etti diye caylak yapilan yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. intihar etti diye caylak yapilan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu intihar etti diye caylak yapilan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pazar gunu seni kilisede goremedim john » i miss the old metallica » karanfil esansi » guney kutbundan adam cikmaz » patronun sekreteriyle yatmak » efsane olmus roman kahramanlari » sozlukte bulunma nedenleri » kerwane » yeni burdur genclik spor » hurriyet okuru a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games