intihar etmeye ozendirmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. intihar etmeye usenmek
  2. intihar etmeye karar vermek
  3. seri intihar etmeye kendisinden baslamak
  4. hayat intihar etmeye bile degmez
  5. sirke icerek intihar etmeye calisan insan
  6. ozendirmek
  7. alkole ozendirmek
  8. halki ibnelige ozendirmek
  9. intihar komandosunu oldurup intihar susu vermek
  10. sozlukte intihar basliklari gorup intihar etmek

© 2008 - uludağ sözlük

intihar etmeye ozendirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. intihar etmeye ozendirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu intihar etmeye ozendirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cin » yaprak dokumu » bilgi sozluk » kesfedilmek » samsung i900 omnia » huznun isyan olsun » serhan kelleozu » kara cahil » cuntry boys and city girls » paranormal phenomena » rafet el roman » akyaka » makineye bagli yasayan insan » magic mushroom » msn de aglamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » hatirla sevgili » bon iver tarzi baslik acma rehberi » kultursuz dinazor » somnium obmutum » boslugabagislanansozler » pandik atan sevgiliye bir daha yap demek » tehlikeli saplanti » ayak parmagi » uludag sozluk hakkinda ne dediler » dus pesindeysen dus pesine » cuzdanda bulunan zimbirtilar » islam in hosgorulu olmamasi » angelica » upside down house