intihar ediyorum ediyorum olmuyorum 

kapat
  1. yılbaşına girerken intihar etmeye çabalamış ama başarılı olamamış bunun sonucunda da bütün yıl ne yaparsa yapsın ölemeyen bir insanın yakarışı.
    (bkz: yeni yila nasil girersen tum yil oyle gecer)
    (uretim cini, 07.04.2008 22:14)
  2. (bkz: bir cay kasigi suya atlayarak intihar etmek)
    (bkz: durmaksizin seda sayan izleyerek intihar etmek)
    (bkz: hoplaya ziplaya intihar etmek)
    (bkz: halinin kenarindan atlayip intihar etmek)
    (bkz: islak mese odunuyla intihar etmek)
    (bkz: kaldirima cikip intihar etmek)
    (bkz: kaldirimdan atlayip intihar etmek) gibi olmayacak yöntemler kullanıp ölemeyen bir insanın kurabileceği cümle.
    (uretim cini, 07.04.2008 22:29)
  3. bi yerde bi hata yapıyosun ama ben bulamadım dedirten, intihar etmeyi beceremeyen ki$inin kuracağı cümle.
    (bkz: çi$imi yapıyom çi$imi yapıyom popom kuru kalıyo)*
    (speedygonzales, 07.04.2008 22:32)
  4. (bkz: kedidir kedi)
    (oblomov, 07.04.2008 22:34)
  5. (bkz: olmiyim olmiyim diyorum oha falan oluyorum) *
    (nedir yani, 07.04.2008 22:34 ~ 22:35)
  6. (bkz: immortal)
    (avadakedavra, 07.04.2008 22:36)
  7. (bkz: senin ölmeyeye mölmeye niyetin yok) *
    (bkz: otur oturdugun yerde)
    (pringles, 07.04.2008 22:38)
  8. 'intihar edemiyorum edemiyorum dolayısı ile ölmüyorum' demektir. intihar tek binişlik bir bilettir binersin ve gidersin. üç kere intihar edeyim, beş kere intihar edeyim yok, en fazla intihar teşebbüsünde bulunma durumu vardır.
    (ogzi, 07.04.2008 22:39)
  9. zıbar denilesi insandır...
    (crazyhodja, 07.04.2008 22:39)
  10. (bkz: groundhog day)
    (fatality of fantasy, 07.04.2008 22:50)
  11. (bkz: cisimi yapıyorum yapıyorum popom kuru kalıyo)
    (freedom, 07.04.2008 22:52)
  12. intihar girişimini en olmayacak şekillerde deneyip ''ilgi çekmek istiyorum lan,biraz ilgilenin benimle.'' demek isteyen insanın açık açık söyleyerek değilde eylemle ima etmeye çalıştığı intihar şeklidir.
    (bkz: öksürük şurubu içerek intihar etmek)
    (rumpelstiltskin, 11.04.2008 17:05)
  13. konumundan haklı olarak, çıkan olaylardan,devlet adamlarından dolayı aşırı derece rahatsız olan ülkemizdir bu intihar edipte ölmeyen.
    türkiye dir.
    (suzan avci, 11.04.2008 17:21 ~ 17:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» unut gitsin » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » eurasia » sobe » 06 zps 52 » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » frida » havuc yagi » kate winslet » tuborg green » sex drugs and violence » tout va bien » leyla gencer » binbasi ersever in itiraflari » pesindeyim » aklini kullanan gerizekali » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » lavaboda sac yikamak » garan » trojan horse » cikolata bagimliligi » mad money » yozgat anadolu lisesi » kurban keserken kendini yaralamak » ahirette gote girecek entryler » cirkin kizlarin makyaj yapmasinin anlamsizligi » sarimsakli ekmek » cesme » haydi gel bizimle ol a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa