intihar edemeden olmek 

kapat

1. intihar etmeye hazirlanirken farkli bir sebepten istem disi ölmektir. hayatin yapabilecegi en büyük pustluklardan biridir heralde. misal küveti doldurmussunuz icinde bir güzel ölmeyi planliyorsunuz, ama yerdeki haci sakir sabunun varligindan habersizsiniz. tam küvete girerken sabuna basip kayiyor ve beyin kanamasindan diger tarafa gidiyorsunuz. neyse en azindan intihar edip günah islemediniz.
    #2235109 (KoPuSh, 31.08.2007 13:40)
  2. intihar edecek kişinin allah ın sevdiği kulu olduğuna işarettir. kulunun intihar gibi büyük günaha girmesini engellemek için yapmış olduğu iyilik olabilir.
    #2235143 (yilmazing, 31.08.2007 13:46)
  3. bogaz köprüsü'nde korkuluklara dogru, içine tavuk kaçmış leylek gibi koşarken araba çarpmasıyla ölmektir.
    spoiler
    araf'ta gail'in başına böyle bir şey gelecek sanmıştım ama olmadı.
    #2235176 (mei ve pacali donu, 31.08.2007 13:50)
  4. fiziksel bedenini öldüremeden manen ölmek eylemi.
    #2235201 (nimue, 31.08.2007 13:58)
  5. (bkz: eceliyle ölmek)
    #2235236 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 31.08.2007 14:06)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

intihar edemeden olmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. intihar edemeden olmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu intihar edemeden olmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about intihar edemeden olmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.