interview 

kapat
  1. görüşme, mülakat manası var. bir de film, yeni girmiş olması lazım vizyona.

Tam benim sevdiğim türden, uzun uzadıya sohbet var filmde. steve buscemi gazeteci, sienna miller ise ünlü bir oyuncu rolünde ve biraz absürd bir ropörtaj diyelim. Sonu da çok güzeldi, pek beğendim.

Filmi steve buscemi yönetmiş, Theo Van Gogh un aynı isimli filminden uyarlama.
    #2338125 (paradigma, 18.09.2007 20:16)
  2. (bkz: steve buscemi) ve (bkz: sienna miller)'dan baska neredeyse hic kimsenin oynamadigi, kisa suren ve yeni vizyona girmis yine steve buscemi'nin yonettigi film. konusu, adini duydugunuzda kafanizda canlandirdiginiz dava, sorusturma gibi kavramlarla alakasi olmayan, iki insanin kisiliklerine ve yasadiklarina dair birbirlerine karsi oynadiklari ben senden daha akilliyim kurmacasindan olusuyor. oyunculuga gelince, film her ne kadar senaryo bakimindan izleyiciye klasik gelse de, basroldeki iki oyuncuyu da tebrik etmek gerek diye dusunuyorum, karakterleri yansitmaya dayali bir senaryo icin sanirim yeterince basarililar. kafa dagitmak ve can sikintisi icin, bir de sienna miller'i tekrar gormek adina izlenebilir.
    #2408927 (banker yakup, 01.10.2007 03:08)
  3. tuzla lisesi yabancı dil bölümü öğrencilerinin dönem ödevi olan "yabancı turistlerle ingilizce roportaj yapımı"nın sihirli kelimesidir.

-hi!
    -hi'
    -can you speak english?
    -yes!
    -my teacher wanted me to make interview with you?
    -ne diyon olum, biz türküz.
    #2408952 (ruizim, 01.10.2007 03:17)
  4. röportaj

(bkz: bu kadar basit)
    #2408955 (puandorg, 01.10.2007 03:18)
  5. söylediğin herşey aleyhinde kullanılabilir fikrinden yola çıkılarak hazırlanmış senaryosu ile vizyona giren film iki kişilk kadrosuna ve baştan sona kapalı mekanda geçmesine rağmen izleyiciyi sıkmıyor. başrollerini Sienna miller ve steve busceminin paylaştığı film imdb de 7.2 oy almış seyirlik bir drama örneği.
    #2625121 (soulsick, 24.11.2007 16:52)
  6. steve buscemi'nin hem yönetip hem sienna miller ile başrolünü paylaştığı 2007 yapımı film. çok çeşitli ülkelerde görev almış bir gazeteci, editörüyle arası bozulduğundan, bir celebrity olan ve kalitesiz yapımlarda rol alan, şımarık ve güzel katya ile röportaj yapmakla görevlendirilmiştir. ama işler biraz ters gider..
    #2658785 (panicattack, 03.12.2007 20:08)
  7. buscemi'nin selam göndermekten ve oynamaktan fırsat bulduğu ölçüde yönetmeye çalıştığı film.
    #4072721 (tosbaa, 11.10.2008 02:23)
  8. (bkz: interview with the vampire)
    #4072730 (sex files, 11.10.2008 02:25)
  9. (bkz: mock interview)
    #4072736 (levine, 11.10.2008 02:28)
  10. Hollandalı yönetmen Theo van Gogh'un 2003 yapımı filminin yeniden çekimi olan film genellikle 2 kişinin arasındaki geçen diyaloglardan oluşur.The sopranos'dan tanınan Steve Buscemi ve Sienna miller başrolleri paylaşır.Kariyeri kötü bir dönemeçte olan siyaset muhabiri Pierre ile dizi ve film yıldızı Katya arasında başlayıp filmin sonuna kadar devam eden bilmeceler,şaşırtmacalar zincirinden ibarettir.monoton görünmesine rağmen sonuyla birazcık da olsa şaşırtmayı başarır,ayrıca Steve buscemi'nin iyi oyunculuğundan dolayı bir kez daha takdir edilmesi gerektiği anlaşılır.
    #4743724 (emma, 22.02.2009 16:17 ~ 16:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

interview başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. interview ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu interview nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about interview. Copyrights of the articles are belong to their authors.