internet protocol 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. protocol
  2. server uses protocol xx
  3. routing protocol
  4. alpha protocol
  5. media transfer protocol
  6. multiple access protocol
  7. transmission control protocol
  8. routing information protocol
  9. simple mail transfer protocol
  10. lightweight directory access protocol

© 2008 - uludağ sözlük

internet protocol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. internet protocol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu internet protocol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kufur » cm diyorsa dogrudur futbolcusu » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » alarmli vibrator » hellboy 2 the golden army » james connolly » beyne oksijen gitmemesi » radyo uludag » rock barlardaki garsonlarin vurdumduymaz olusu » elleve mann med bein av stal » fenerbahce nin kotu bir kadrosu var » zirvalamak » aylin aslim » 4 ekim 2008 konyaspor trabzonspor maci » devil may cry » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » editle entry sildirmek » mark noble » heron » seovi escinseldir » ask her seyi affeder mi » the illusion of progress » guntekin onay » circle of cysquatch » evlenince bir cift ayakkabi mi olacagiz » uyu demeye geldim » antonio lopez » tiesta gera » mersi boku » aglayan erkeklerin duygusuz bakislari » 4 ekim 2008 cnbc e de prison break manyakligi