internet arkadasi 

kapat
  1. (bkz: ev arkadasi)
    (bkz: is arkadasi)
    (bkz: oda arkadasi)
    (bkz: yol arkadasi)
    (bkz: hayat arkadasi)
    (bkz: sinif arkadasi)
    (bkz: sira arkadasi)
    i$te sol freymden bulduğum bu tip arkada$ türlerine internetin armağanı yeni bir arkada$lık versiyonu.

hani herkesin arkada$lık anlayı$ı farklıdır, bu nedenle olsa gerek fazla beklentilere girmekte insanlar. sözlüklerde olsun ba$ka sitelerde olsun sürekli "can-ciğer-kuzu sarması üçlemesine ikili olarak giri$elim de okeyde dörtlüyü tamamlasınlar" mantığı var insanlarda. devrin sakatlığından mıdır nedir, internetten kanka edinme çabasında herkes, ki ben de bu $ekilde baktım çoğu kez, "la bu badim varya manyak valla bak" dersin, ama, ulan onu tanıyamazsın ki nasıl manyaktır bilemezsin ki! (belki katil gusinin dediği gibi. belki de orospu çocuklarından kinder sürpriz isteyen o çocuğun büyümü$ hali? nerden bilecen?)

i$te normalde o etrafındaki güvenmediğin insanlardan birisi o internette konu$tuğun ki$i. bilemezsin yani nedir ne değildir. bu yüzden zirveler bana yanlı$ gelmekte, nasıl hiç bilmediğin insanlarla tanı$maya gidersin ki? (ha gidenlere saygı duyarım orası ayrı.)

lafı dağıtmayayım, demek istediğim $u: her arkada$lık yerinde güzeldir. $u feysbuk olayı sakata getirse de ilkokul arkada$ınla saç çekerek-kalem batırarak ya$ayamazsın karde$im, ortaokul arkada$larınla "la varya falan filanı seviyo-okulun en güzel kızı falangül en yakı$ıklı çoğcuğu da falancan" muhabbeti yapamazsın; lise arkada$ınla öss yarı$ına giremezsin.
    bunun gibi, internet nasıl ki bir bilgi çöplüğüyse, burada payla$ımın da ya eğlencedir ya da imece i$te lan. yazıyorum yazıyosun yazıyo; upload-download ikilisi gibi. sen bilgi veriyorsun "aa öyleymi$" diyorum. ya da yazdığına gülüyorum, ağlıyorum -ki internet ba$ında ağlayan görmedim hiç (annemden ba$ka)- ama ne bileyim, enteresan olay, koptum ben konudan. ama internet arkada$ı dediğin sadece internet arkada$ıdır. dur konuya dönecem, kararlıyım.

dallara da ayrılır bu arkada$ tipi; msn arkada$ı, sözlük arkada$ı, forum arkada$ı, feysbuk arkada$ı vs. msn arkada$lığı direk msnden ba$lamı$sa zerre saygı duymam tabi çünkü biri ekliyo seni sen de kabul ediyon, eee? kimsin nerden buldun da ekledin, niye arkada$ olayım değil mi? mantıksızca. bu tip arkada$ edinip hatta onla sevgili olup benden salak lafını duyan arkada$larıma da selam ederim burdan. neyse.
    sözlük arkada$ı mesela, bu bir badilik müessesesidir. saygı duyarım efendim. ama ben sözlükte birine bunalımlı bi anımda öyle bi$eyler anlatmı$tım mesela, bana "ot içsene" demi$ti. yani bilemezsin ki kim nedir necidir. sözlük bile olsa. lan istersen ansiklopedi olsun heheh, insan her yerde insandır. yanlı$sam düzelt.
    forum arkada$ı kavramından oldukça uzağım onu bilemiyorum aslında. forumlarla aram hiç iyi olamadı ki. i$i dü$medikçe uğramayanlardanım da. neyse. ama emeğe saygı +rep geyiklerinin çıkı$ noktası olduğuna göre saygılı sevgili insanlardır belki de heheh. (of tamam cıvıttım bi yüzümü yıkayıp geliyorum...)
    feysbuk arkada$lığı, naha bu herkesle olan arkada$lığın bariz. yani öyle olduğunu, buna dönü$tüğünü gördüm çevremdeki insanların. falan filan.
    #3687449 (sidikli, 19.07.2008 15:39)

© 2008 - uludağ sözlük

internet arkadasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. internet arkadasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu internet arkadasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» huznun isyan olsun » cemeteries of london » zamane sozluk » mottoman » yaran hoca laflari » fortis » kalimerhaba radyo » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » cannibal holocaust » vat di fak is goin on men » elfmsd » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » penisi fermuara kistirmak » berbere sac tarif etme sikintisi » anadolu saglik merkezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cuma namazina gitmeyen musluman erkek » adsl faturalarindan bikmak » rambo » malatya » mufteri her zaman haklidir » oldum de uyandim » rambo okan vs bebek okan » ahmet cakar » one way ticket » paris hilton » ferhan sensoy » idris i bitlisi » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » slovakya » pinarwadi