intense 

kapat
  1. ing : şiddetli , gergin , ciddi olan.
    #2391110 (laedri, 27.09.2007 22:55)
  2. güzel bir ultima online pvp shardı.
    #2606741 (psychiq, 19.11.2007 15:32)
  3. (bkz: marlboro intense)
    #2640463 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 28.11.2007 19:17)

© 2008 - uludağ sözlük

intense başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. intense ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu intense nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» to ostatnia niedziela » ne sagciyim ne solcu futbolcuyum futbolcu » 2010 dunya kupasi elemeleri besinci grup » antik yunan » tur kapisini ardina kadar aralamak » adalet ve kalkinma partisi » kirilmis kalemin ucunu geri takmaya calismak » validation » hayatini kurtardim bana bir bisiklet borclusun » gokyuzunu taniyalim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games