intel t7250 

kapat
  1. intel'in dizüstü sistemler için geliştirdiği 2 çekirdekli işlemci ailesinin bir üyesidir . 2 Ghz işlemci hızı , 800 MHz fsb hızı ve 2 MB'lık cache'si vardır . Bu işlemci intel'in 65 nanometre üretim teknolojisi ile üretilmiş olup teknik detaylar için :

işlemci Adı: Intel® Core 2 Duo T7250 işlemci
    işlemci Hızı: 2 GHz
    Veri Yolu: 800 MHz
    Çekirdek Sayısı: 2
    Soket Tipi: LGA775
    L2 Ön Bellek: 2 MB
    Mimari: 64/32bit
    Tasarım: 65nm
    işlemci Tipi: Dizüstü

Desteklediği Teknolojiler :
    intel virtualization technology
    enhanced intel speedstep technology
    intel 64
    execute disable bit

Not : Bu bilgiler http://www.intel.com/prod...number/chart/core2duo.htm adresinden alınmıştır .
    #3687619 (StoraX, 19.07.2008 16:23)

© 2008 - uludağ sözlük

intel t7250 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. intel t7250 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu intel t7250 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» beni sorma iyiyim » bu aksam erkenden yatacagim yalani » jeff buckley » 2008 butonu » bavulunu toplayan dede » zuvvar » aknefug » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » tck madde 318 » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » kareem said » sozlukculerin blog adresleri » osuruk kokusunu pasifize eden don » alf » yaran basliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan zan » bursa da ne ariyoruz zirvesi » zehir » lost control » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » aramaya inanmayan ibne » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » i love you baby diyen bebek » mitroglou » ertugrul saglam in harcanmasi » ne haber liboslar keynesciler » kriptonit » avrupa nin yeni prensi » alerjik rinit » besiktasliyim sigara iciyorum