intel q9450 

kapat
  1. intel'in extrem işlemcilerinden sonra en fazla rağbet gören işlemcilerinden olan 4 çekirdekli ailesinin bir üyesidir . 2.66 Ghz işlemci hızı , 1333 MHz fsb hızı ve 12 MB'lık cache'si vardır . Bu işlemci intel'in 45 nanometre üretim teknolojisi ile üretilmiş olup teknik detaylar için :

Marka : INTEL
    Üretici Kodu : BXC80569Q9450
    Ürün : Intel® Core 2 Extreme Q9450 2.66 GHz işlemci SLAWR
    işlemci Hızı : 2.66 GHz 4 Çekirdek
    Veri Yolu : 1333 MHz
    Soket Tipi : LGA775
    Ön Bellek : 12MB L2 Paylaşımlı
    Mimari : 64/32bit
    Tasarım : 0.045µ
    Thermal Design Power : 95W
    Thermal Specification : 71.4°C
    VID Voltage Range : 0.85V - 1.3625V
    işlemci Tipi : Masaüstü
    Fan : Var
    Ürün Tipi : Kutulu
    Garanti Süresi (Yıl) : 3

Dsteklenen Teknolojiler
    quad core
    enhanced intel speedstep® technology
    intel® em64t 1
    intel® virtualization technology
    enhanced halt state c1e
    execute disable bit 2
    intel® thermal monitor 2
    #3686614 (StoraX, 19.07.2008 12:32)

© 2008 - uludağ sözlük

intel q9450 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. intel q9450 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu intel q9450 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yavru balinanin drami » cocuklukta tanri sanilan seyler » kisinin yaslandigini anladigi an » yaran olaylar » zengin kiz zengin erkek birlikteligi » konfucyus dusuncesinin temelleri » cix mekanda ayran icmek » kalimerhaba radyo » ilhan eraslan » 1502 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games