intel pentium 4 3ghz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pentium 5
  2. pentium 166 mmx
  3. pentium d
  4. pentium 2
  5. pentium m
  6. pentium var mi abi
  7. pentium 4 kullanan zengin yazar
  8. pentium 3 kullanan fakir yazar
  9. amd mi intel mi
  10. intel

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» lady diana nin esrarengiz olumu » tezgahin onunu kapatma kardesim » mew » siyaset meydani » bakislarin gittigin yerden uzak » maliyet dusurme » hayattan umdugunu bulamamak » kendi osurugu ile uyanan insan » kula kulluk yapilmaz ama kila killik yapilir » sarki sozlerinin her satirini ayri baslik yapmak » seovi » margarin » pippo franco » biliyorsun » sayisal elektronik » yeni baslayanlar icin ask » gel yarim ol » bencil insan tavirlari » kuzey isiklari » takimin esekligini yapan futbolcular » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » olaganustu » dugun sarkicisi » bir seyi unutmamak icin yapilacaklar » denizz » erdinc olgacli » space tusu » gunumuzde degisen sol » 34 mmt 09 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa