insomnium 

kapat
  1. finlandiyalı melodik death metal grubudur.in the halls of awaiting* ve since the day it all came down* adlı iki albümleri bulunmaktadır.özellikle ikinci albümleri metal piyasasında oldukça başarılı olmuş ve grubun ismini duyurmuştur.
    #552695 (dukur, 18.08.2006 09:49)
  2. Melodik death metal adına güzel işler yapan gruptur.Mortal share,the killjoy ve the elder parçaları vardır ki tadından yenmez.
    #1677779 (inven, 23.05.2007 18:09)
  3. (bkz: Closing Words)*
    #3087575 (Kackelacka, 03.03.2008 12:41)
  4. finlandiya dan çok isveç etkisinin hakim olduğu grup. eğer öyle olmasaydı in flames, dark tranquillity, kalmah gibi melodic death metalin baba grupları arasına girebilirdi.
    #3234627 (eternal moonlight of autumn, 05.04.2008 22:20)

© 2008 - uludağ sözlük

insomnium başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insomnium ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insomnium nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» foca fatihi » vicdani ret » suleyman demirel » active worlds » haserat » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » tsk nin ulkeyi kaosa suruklemesi » muhlis bey » eric prydz » jose joaquin moreno verdu » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » selcuk yula » dogustan lise 2 terk » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » selam veren erkege coskun muamelesi yapma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gokhan zan » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » null morpheme » turk silahli kuvvetleri » tsk nin karsisinda duran tek gucun pkk olmasi » bir sozluk celebritysi olarak guiza » ketoral sampuan » iphone 3g » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » basarisiz diyetisyen ufuk » oskanyan a tayyip erdogan ayari » erkek kadin dogumcularin zor evlenme nedenleri » yol su elektrik » melek » pasif mukavemet akimi