insanoglu iste doyumsuz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. doyumsuz
  2. doyumsuz insan
  3. iste bas iste govde iste kanatlar
  4. doyumsuz turk insani
  5. peripella nin doyumsuz tadi
  6. insanin doyumsuz isteklerinin olmasi
  7. anne ve babanin doyumsuz olmasi
  8. isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi
  9. eh iste basligina girilen entrylere eh iste vermek
  10. iste geldim burdayim ben bu iste ustayim

© 2008 - uludağ sözlük

insanoglu iste doyumsuz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insanoglu iste doyumsuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanoglu iste doyumsuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdullah avci » ingiltere nin saglik sistemi » kars fen lisesi » 12 ekim 2008 » ev arkadasi » sapkin bir beynin lobundan akanlar » enver aysever ile ayrintilar » rudolf durkovic » phpbb3 » galatasaray a arka libero adaylari » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » asena ozcetin » osurunca guller acardi yuzunde » yanlis anlasilmis sarki sozleri » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enes » ats2 » kablo internet » ukte doldurmak » pes 2009 beta » sol frame in mahkemeye donmesi » coconut tequila » akuple » the other woman » ali ersin kelleci » dogu ve guneydogu anadolu insani » polisle catismak » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » basbug mustafa kemal ataturk » signal