insanoglu isa 

kapat
  1. bir halil cibran kitabı.
    #1895206 (deeplomatt, 09.07.2007 22:18)

© 2008 - uludağ sözlük

insanoglu isa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insanoglu isa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanoglu isa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gondar » bir gulusun hayati anlamlastirmasi » benim niye yok » tekin acar » talih kusu » 20 ekim 1915 galatasaray fenerbahce maci » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » mozzart » challenger » hata yapmayi tekrarlamak » incek » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » niyetsiz sozluk » harun yahya vs einstein » kul kardesler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zallasana zallasana mendilini » hayal kirikligi » itu sozluk » beyaz kale » sarhos » teknik resim » yaran msn nickleri » asil turkler cekik gozludur inanci » metrobuslerdeki vip koltuklari » penisi fermuara kistirmak » shame and scandal in the family » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » odtu de kizlar teklif ediyormus » altinyemis » guldurgec