insanlarin olmesine sevindigini anlayinca 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. esini dogurtmayarak olmesine neden olan tip
  2. anlayinca arap olmak
  3. sirbistan in kazanacagini anlayinca tv yi kapatmak
  4. yenilecegini anlayinca cirkefe yatmak
  5. kesilecegini anlayinca kafayi ceken boga
  6. kedinin tirmalayacagini anlayinca kacan kopek
  7. kesilecegini anlayinca kafayi ceken koyun
  8. sinavdan kalacagini anlayinca kopya cekmek
  9. kazik yedigini anlayinca bogazda olusan yumru
  10. ruya gordugunu anlayinca yastigi doven insan

© 2008 - uludağ sözlük

insanlarin olmesine sevindigini anlayinca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insanlarin olmesine sevindigini anlayinca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanlarin olmesine sevindigini anlayinca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kerebic » gobekli » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » morsiyah » yarim kalmak » ha ha » via port » turuncu kusak » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » ssg nin uludag sozluk u satin almak istemesi » hrant dink » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » uludag sozluk » kadrolu protestocu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dhl » msn zirvesi » emre belozoglu » sair uuserlardan siirler » volkan arslan » sozlukteki koylu dusmanligi » sokratesla » nigde gazozu » en iyi arkadas » kugu golu canavari » demokratik toplum partisi » son bahar » baklava » el isi » alternative information center