insanlari guldurmek icin sahan taklidi yapan mal 

kapat
  1. insanları güldürmek için şahan takliti yapan insanlardır bunlar. aynı zamanda sadece şahan değil cem yılmaz esprilerini de girdikleri her ortamda yaparlar. sizin zorla gülmelerinizi anlamadığından, sizi hakikaten güldürdüğünü düşündüğünden, sizi gördüğü anda şahan'ın bir tiplemesini yapar. son zamanlarda bu recep ivedik tiplemesidir.

ben: naber abi?
    igistym*: konuşma laaaan. *
    #3103504 (hendrix, 06.03.2008 22:01)
  2. üst komşunun karısına yapılırsa, cıngar çıkacağının resmidir.

er: bacım yine mi sallandırıyorsun sen sepet..iki bira da bana çeksen nolur?
    komşu: aa ayyaş herif, ne diyosun sen be!
    er: at böle arada iyi oluyor, atmalarını özledik..
    komşunun kocası gelir: lan gavat!! attırıcam şimdi ben sana, aç kapıyı, geliyorum.
    #3103520 (sadettin kanyak, 06.03.2008 22:04 ~ 22:05)
  3. harbi süzme maldır. mallık sıralamasında liderliğe oynar. *
    #3103526 (gimenez, 06.03.2008 22:05)
  4. aynı nedenden dolayı gaffur taklidi yapan malın 2008 modelidir.
    #3103563 (taharetmuslugu, 06.03.2008 22:13)
  5. komik olduğunu sanan, etrafındakilerin onun acınası haline değil yaptığı 'espri'lere güldüğünü sanan insanımsı kişiliktir.
    #3442192 (ThoE, 24.05.2008 22:05)

© 2008 - uludağ sözlük

insanlari guldurmek icin sahan taklidi yapan mal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. insanlari guldurmek icin sahan taklidi yapan mal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanlari guldurmek icin sahan taklidi yapan mal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» son sigara » kayin bastankarasi » yas mayoyu araba bagajinda unutmak » ah su cilgin tirtlar » devlet » ataturk un keynesyen olmasi » seri entry silen ibne moderator » msn muslumani » kankaya asik olmak » birbirine benzeyen unluler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci