insanlar yasamak icin nankor 

kapat
  1. testere filmi teması. yaptıkları ve düşündükleri ile insanlar için yapılan en güzel tespit.
    #2319182 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 15.09.2007 03:13)
  2. evrim teorisi vefalı olanı anında eleyecek kadar nankör..
    #2319192 (hefeweizen, 15.09.2007 03:14 ~ 03:25)

© 2008 - uludağ sözlük

insanlar yasamak icin nankor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. insanlar yasamak icin nankor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanlar yasamak icin nankor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanimin ne demek oldugunu bilmeyen gammaz » gullibly » hattori hanzo nun baseball sevmesi » faati » girlfriend » kosheen » complicated » kirazlibahce » samsun » airties modem » uludag sozluk » sehid » turklerin elinde bir alman tacir » masaustu » zall bize de ayfon alsana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nights in rodanthe » baslik entry ve nick uyumu » berbere sabri sarioglu tarzi kes demek » rambo okan vs bebek okan » yildirim demiroren » zihniyetler bitmez evladim » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » tanri yanilgisi » polo tisortle namaz kilmak » ataturk un karga kovalarken olmesi » catismada hep erlerin astsubaylarin sehit olmasi » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » tevitol » 45 lik » inanc lisesi