insanlar kendileri cizer kaderlerini 

kapat
  1. Artık gidebilirsin gideceğin yere
    Sana kal diyemem
    son ümit senden olsun
    Senden olsun son pişmanlık
    Hayır diyemem
    Bil ki
    Seni artık sevemem

O bitimsiz anılar gelse de aklıma
    Göz göze diz dize oluşumuz
    Birlikte yaşadığımız günler
    Geceler de gelse aklıma
    Sana dönemem

Her masal gibi bitti bugün
    O kısacık mutluluğumuz
    Belki yalandı
    Belki yalan gibi bir şeydi
    Seninle mesut oluşumuz

Şimdi ellerini görüyorum boşlukta çaresiz
    Gözlerini görüyorum en acı hüzünlerle dolu
    Oysa
    Ne kadar yalvarsan da
    Ne kadar ağlasan da
    Artık evet diyemem
    insanlar kendi çizer kaderlerini
    Seni affedemem...

*
    #896243 (mulayim, 22.11.2006 23:05)

© 2008 - uludağ sözlük

insanlar kendileri cizer kaderlerini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. insanlar kendileri cizer kaderlerini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanlar kendileri cizer kaderlerini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hep onun icin » guns n roses » volkan unlu » toka takip kacan kiz modeli » ozgur cevik » shawn » kemrah » haziran » indie vs metal » allah zihin kacikligi versin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci