insanin politikaci olasi geliyor 

kapat
  1. Ben daha iyisini yaparım klişesinin farklı bir söylemidir. Mevcut politikacılara bakınca kendini potansiyel olarak daha iyi görme durumudur.
    #3140298 (pamfilya, 14.03.2008 22:41)
  2. kültür ve birikimden zerre nasiplenmemiş, türlü suç dosyalarından yırtabilmek için milletvekili olmuş kişileri görünce insanın içinde doğan isteğin cümle hali.
    #3140309 (rakimalboga, 14.03.2008 22:42)

© 2008 - uludağ sözlük

insanin politikaci olasi geliyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. insanin politikaci olasi geliyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu insanin politikaci olasi geliyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » without you i m nothing » gel lan » hediye etmek » maymun charlie » anne ogul diyaloglari » g stringin sagliga zararli olmasi » homoreligionist » will smith » sozluk saatinin ileri olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci