insanin kicindan kampanya uydurasi geliyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. insanin sosyalist olacagi geliyor
  2. insanin politikaci olasi geliyor
  3. insanin soyu waikiki maymunundan geliyor
  4. geliyor geliyor ekonomik kriz geliyor
  5. kicindan uydurmak
  6. kicindan sorunsal uydurmak
  7. kicindan teori uydurma
  8. basligi kicindan anlamak
  9. kicindan senaryo uydurmak
  10. kicindan gelecek kurgulama

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dunyanin en uzun isimleri » sozcatar » stand upcilar icin oneriler » en fakir ulkeler » kendini kopek sanan koyun » bon bon sekeri » converse giyip ayaklari kokan kizlar » ipodroz cikarmak » disk » bossek » turk ruleti » hayattan sogumak » demir kirat » tumer metin » eskisehir i sevme nedenleri » husnu yalinkilic » hande yener » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » tarassudad » resat calislar » doksanuc » darwini anlama zorbaligi » kolonya tutmak » eksi » tantuni » abi bana yerversene » bebek taklidi yapan erkekler » 2008 yilinda hala darbe telaffuz eden yurttas » araplarda bastirilmis cinselligin uyduda patlamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa